Μαζί επιλέγουμε το λεύκωμα που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σας και στο ύφος που θέλετε να δώσετε στη φωτογράφηση του γάμου. Με μια πρωτότυπη θεματολογία και με τη σύνθεση φωτογραφιών πριν, κατά και μετά το μυστήριο, θα δημιουργήσουμε ένα πραγματικό φωτογραφικό κόσμημα.

Δείτε μερικά δείγματα από τις φωτογραφίες γάμων που ακολουθούν και επισκεφτείτε την σελίδα με τα βίντεο των γάμων και τα άλμπουμ γάμου για να σχηματίσετε μία ολοκληρωμένη εικόνα για την μοναδική ικανότητα της ομάδας μας να αποτυπώνει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Η εργασία της φωτογράφησης γάμου είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Εκτός από τα προβλήματα με τους πελάτες που διαθέτουν όλες οι δουλειές, οι απαιτήσεις της εργασίας του φωτογράφου είναι λίγο διαφορετικές. Ο φωτογράφος δεν καλείται απλά να αποτυπώσει κάποιες στιγμές στο φακό του με τις φωτογραφίες του αλλά χρειάζεται να δώσει μία διαφορετική ματιά στην πραγματικότητα.

Πολλές φορές καλείται να κάνει την πραγματικότητα να φαίνεται καλύτερη από ότι είναι μέσω της φωτογραφίας. Έτσι ο φωτογράφος είναι ένα είδος καλλιτέχνη που μέσω της ευαισθησίας του και του προσωπικού του στυλ πρέπει να μεταμορφώσει μία στιγμή και να την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο όμορφη. Ο φωτογράφος μπορεί να επέμβει στα χρώματα, στο φωτισμό, στη σκίαση και σε πολλά άλλα τμήματα της φωτογράφησης ενός γάμου.

Τελικά το αποτέλεσμα που θα δούμε να απεικονίζεται στη φωτογραφία μπορεί να απέχει πάρα πολύ από την πραγματική στιγμή και να εμφανίζει μία πολύ πιο εντυπωσιακή εικόνα. Έτσι η φωτογράφηση γάμων δεν είναι μια απλή εργασία, αλλά μια καλλιτεχνική δημιουργία με το δικό της προσωπικό στυλ και την δικιά της αίσθηση της ομορφιάς.