Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η αγάπη μου για την φωτογραφία ξεκίνησε στην ηλικία των 12 ετών όταν αγόρασα την πρώτη μου φωτογραφική μηχανή.

Σχεδόν ταυτόχρονα γεννήθηκε και η αγάπη μου για την δημιουργία ταινιών, καθώς μέσα από το φωτογραφικό φακό έβλεπα τις εικόνες με κίνηση. Εκεί στα 14 χρόνια μου έγραψα το πρώτο μου σενάριο, βρήκα τους πρωταγωνιστές και περίμενα μέχρι να πιάσω στα χέρια μου την πρώτη μου κινηματογραφική μηχανή.

Αυτό ήρθε αργότερα όταν ξεκίνησα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου πάνω στη φωτογραφία και το κινηματογράφο. Στα 20 χρόνια της εμπειρίας μου, προσπαθώ να θέτω τα υψηλά κριτήρια των κινηματογραφικών ταινιών στις δουλειές που μου αναθέτουν οι πελάτες μου. Για μένα κάθε γάμος, βάπτιση, αρραβώνας ή pre wedding είναι μια νέα ευκαιρία-πρόκληση για δημιουργία.

Και επειδή η δημιουργία δεν εγκλωβίζεται σε ένα συγκεκριμένο χώρο, είμαι διαθέσιμος σε όλη την Ελλάδα, τη Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Η ίδια φιλοσοφία διακατέχει και τους συνεργάτες μου πάνω στη φωτογραφία, οι οποίοι μέσα από τις σπουδές και την εμπειρία τους, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έτσι αποτελούμε μία ομάδα, που με ιδιαίτερο πάθος και αγάπη, εργαζόμαστε αρμονικά ώστε να μπορούμε να παρέχουμε ένα πακέτο υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε κάθε γάμο.

Θα χαρώ πολύ εγώ και οι συνεργάτες μου να σας ενημερώσουμε εκτενέστερα για τον τρόπο της δουλειάς μας.

Κώστας Καλογιάννης.