Τα παρακάτω βίντεο βάπτισης είναι μικρά δείγματα της καλλιτεχνικής δημιουργίας και του επαγγελματισμού που μας διακρίνει ως φωτογράφους. Δημιουργήστε ένα πρωτότυπο βίντεο βάπτισης που θα περιέχει τις πιο όμορφες στιγμές από όλη τη διάρκεια της ημέρας, από την προετοιμασία δηλαδή της βάπτισης μέχρι και την δεξίωση που ακολουθεί!

Ένας φωτογράφους βάπτισης δεν είναι ένας ακόμα επαγγελματίας από αυτούς που θα συνεργαστείτε κατά τη διοργάνωση της βάπτισης. Ο φωτογράφος της βάπτισης είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα και από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες που θα διαλέξετε. Όσες εκπτώσεις και αν θέλετε να κάνετε στις υπόλοιπες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βάπτιση και τη διοργάνωσή της, η βιντεοσκόπηση της βάπτισης είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Όλοι μπορούμε να δεχτούμε έναν λιγότερο εντυπωσιακό στολισμό, λιγότερο εντυπωσιακές μπομπονιέρες, αλλά κανένας δε θέλει να μη βγουν καλές οι φωτογραφίες και το βίντεο της βάπτισης! Οι γονείς λοιπόν είναι διατεθειμένοι λοιπόν να πληρώσουν αδρά το φωτογράφο που θα αναλάβει να αποθανατίσει τις στιγμές της βάπτισης. Ο φωτογράφος βάπτισης εκτός από τις φωτογραφίες, προσφέρει και υπηρεσίες μαγνητοσκόπησης της βάπτισης.

Ποιος δεν θα ήθελε να μπορεί να ξαναδεί και να ξαναζήσει αυτές τις τόσο μοναδικές στιγμές που δεν θα ξανάρθουν ποτέ. Εάν θέλετε να έχετε λοιπόν ένα βίντεο της βάπτισης του παιδιού σας, ανάλογο με τις ανάγκες και τα θέλω σας, ζητήστε το από την ομάδα του kstudio!