Η φωτογράφηση του γάμου δεν ολοκληρώνεται με το πάτημα για τελευταία φορά της φωτογραφικής μηχανής. Η δουλειά μας δεν τελειώνει σε αυτό το σημείο. Η δημιουργία του άλμπουμ γάμου απαιτεί ιδιαίτερη καλλιτεχνική πνοή και εμπειρία για να πάρουμε ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα που θα αποτυπώνει την κάθε στιγμή με μοναδικό τρόπο και θα τις συνδέει όλες μαζί ως μια κινηματογραφική ταινία που περνάει μπροστά από τα μάτια μας, καρέ-καρέ. Στα άλμπουμ γάμου που ακολουθούν θα δείτε δείγματα της δουλειάς μας.

Δείγματα από το άλμπουμ γάμου του Γιώργου και της Μάτα

 

Εξώφυλλο άλμπουμ

Δείγματα από το άλμπουμ γάμου του Χαράλαμπου και της Έλενας

 

Φωτογραφικό μοντάζ αποτυπωμένο στο άλμπουμ γάμου του Χαράλαμπου και της Έλενας

Η φωτογραφία αποτελεί μία μορφή τέχνης. Η μορφή αυτή τέχνης ανήκει βεβαίως στις σύγχρονες τέχνες. Αυτές δηλαδή που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες με τη βοήθεια των τεχνολογικών μέσων. Η μορφή αυτή τέχνης αλλά και ο  ίδιος ο φωτογράφος σαν επάγγελμα δεν υπήρχαν πριν από κάποιες δεκαετίες. Με την πρόοδο λοιπόν της τεχνολογίας δημιουργήθηκαν οι φωτογραφικές μηχανές και έτσι ήρθε και το επάγγελμα του φωτογράφου.

Οι περισσότεροι βέβαια φωτογράφοι γάμου θεωρούν τον εαυτό τους καλλιτέχνη καθώς προσπαθούν να κάνουν μία εικόνα διαφορετική από ότι φαίνεται και είναι στην πραγματικότητα. Προσπαθούν δηλαδή να την κάνουν να φαίνεται διαφορετική και με μία καλαισθησία που ίσως δεν υπάρχει στην πραγματική εικόνα. Ένας φωτογράφος δεν αποτυπώνει απλά εικόνες, αλλά δημιουργεί νέες με τη βοήθεια του φακού του αλλά και του προσωπικού του στυλ. Τα φωτογραφικά άλμπουμ γάμου αποτελούν την καταγραφή της δουλειάς τους.

Στο kstudio έχουμε αναγάγει τα άλμπουμ γάμου σε καλλιτεχνήματα, με έμφαση στα πρόσωπα και τα συναισθήματα των τόσο ιδιαίτερων στιγμών σας.

Δείτε και τα βίντεο γάμου.