Όλοι μας λατρεύουμε να ξεφυλλίζουμε τα άλμπουμ βαφτίσεων. Είναι κάποιες πολύ γλυκές αναμνήσεις τις οποίες λατρεύουμε να βλέπουμε και να ξαναβλέπουμε ακόμη και πολλά χρόνια μετά.

Για να είναι όμως όμορφο και πετυχημένο ένα άλμπουμ βάφτισης, τότε πρέπει να κάνουμε και εμείς κάποιες σωστές επιλογές. Φυσικά εμείς σε συνεργασία με το φωτογράφο της βάπτισης θα διαλέξουμε το άλμπουμ στο οποίο θα μπουν οι φωτογραφίες, τα υπόλοιπα όμως είναι δουλειά του φωτογράφου.

Συγκεκριμένα ο φωτογράφος θα επιλέξει τη σειρά με την οποία θα μπουν οι φωτογραφίες στο άλμπουμ, το στυλ των φωτογραφιών και φυσικά το ύφος της φωτογράφισης της βάπτισης. Κάθε άλμπουμ βάπτισης είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Μεγάλη ευθύνη έχει τόσο ο φωτογράφος όσο και το ίδιο το ζευγάρι που θα κάνει κάποιες βασικές επιλογές για την τοποθεσία και την ώρα του χαρμόσυνου γεγονότος αλλά και της φωτογράφισης.

Τα κλασσικά άλμπουμ βάπτισης μπορεί να σας αρέσουν αλλά από την άλλη μπορείτε να ζητήσετε από τον φωτογράφο σας κάτι εντελώς πρωτότυπο και διαφορετικό από ότι τα άλλα ζευγάρια!

Εξώφυλλο άλμπουμ της βάπτισης
[/vc_column]